GYIK

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Fogamzásgátló szedése mellett használható-e a termék?
Igen, nincs rá ellenjavallat!

Nem kaptam semmilyen értesítést a rendelés leadása után, mi lehet a baj?
Amennyiben valamely kisebb szolgáltatónál van a postafiókja, előfordulhat, hogy nem kapja meg a leveleinket. tapasztalatuk szerint a legmegbízhatóbb a gmail rendszere. Illetve ha pontatlanul adta meg az e-mail címet akkor sem kapja meg a visszaigazolást. A rendelését ezekben az esetekben is rögzítettük, és értesíteni fogjuk. Kérjük nagyon figyelmesen adja meg az e-mail címét! Tipikus probléma:  [email protected] megadása [email protected] helyett, vagy [email protected] megadása [email protected] helyett. A feldolgozó rendszerünk automatizált így ezek a hibák sokszor nem kerülnek felszínre.

Nagyobb tételek vásárlása esetén mennyibe kerül a termék:
A pontos árakat a megrendelés gombra kattintva megtalálja a lenyíló menüben. Ezektől eltérő mennyiségre e-mailben kaphat ajánlatot.

A termékleírás napi maximum 1 kapszulát engedélyez. Nekem extrém túlsúlyom van szedhetek-e be egy nap többet?
Extrém súlyfelesleg (20-30 kg felett) megengedett napi 2 kapszula használata, hiszen a nagyobb testsúly több hatóanyagot is képes feldolgozni. Viszont a második kapszulát is 17 óra előtt vegye be. A termék erősen „pörgeti” dolgoztatja a szervezetet, későbbi bevétel esetén álmatlanság léphet fel.

Szoptatás alatt szedhető-e?
Semmiképpen nem javasolt! A termék megnövelt hatóanyagtartalma megterheli a szervezetet, mindenképpen ellenjavallt.

Xy gyógyszert szedek, használható-e mellette a Loomya?
Ilyen esetekben kérjen tőlünk tanácsot e-mailben.

A termék nagyon felpörget valamint állandóan szomjas vagyok. Ez normális?
Igen, a termék megnövelt hatóanyaga erősen „pörgeti” dolgoztatja a szervezetet, valamint a fogyás és a felgyorsított anyagcsere (zöldtea kivonat összetevő) miatt is megnövelt folyadékbevitelre van szükség. Ez lehet akár napi 3-4 liter is.

Pár napja szedem a kapszulát és szédülést fejfájást érzek. Lehet, hogy allergiás vagyok valamelyik összetevőre?
Nem tartjuk valószínűnek! A termék természetes összetevőket tartalmaz, így nem, illetve csak nagyon ritkán alakulhat ki allergiás tünet. Ennek nagyon kicsi az esélye. Az Ön által említett tünetek a tapasztalatok szerint esetenként előfordulhatnak, de 1-2 héten belül nyomtalanul elmúlnak. Ha mégsem, akkor konzultáljon velünk e-mailben.

Cukorbeteg vagyok. Szedhetem a kapszulát?
Igen, cukorbetegség esetén is használható, de csak figyelmes kontroll mellett.

Xy más weboldalon eredeti terméket árulnak?
Erről nincsenek pontos információink, esetleg vegye fel velünk a kapcsolatot ez ügyben e-mailben. Cégünk a gyártótól szerzi be a terméket így a minőség a legjobb.