Vásárlói tájékoztató

Hogyan vásárolhat?

Online áruházunk a https://loomyarendeles.com/ weboldalon éjjel-nappal várja Önt! Termékeinkről részletes leírást talál a terméklapon. Megrendelés esetén egy rövid rovatot kell kitöltenie, amely a számlázáshoz, szállításhoz szükséges adatokat kéri Öntől.
Fontos: várja meg amíg értesítjük e-mailben, hogy átveheti az árut.
Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatti, előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Tájékoztatjuk, hogy az https://loomyarendeles.com/ webáruházban történő megrendelés esetén a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) automatikusan az Ön és a Szolgáltató között kötött szerződés részévé válnak. Jelen szerződés az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Ekertv.) rendelkezései szerint az Ön és a Szolgáltató között az interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

Kérjük, hogy csak akkor vásároljon webáruházunkban, ha jelen ÁSZF feltételeit megismerte és azt maradéktalanul elfogadja. A webáruházban történő vásárlás esetén a jelen ÁSZF valamennyi rendelkezése elfogadottnak tekintendő.

A jelen szerződéses feltételek az alábbi oldalon érhető el: https://loomyarendeles.com/aszf/

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével, kellemes időtöltést, vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel,
Loomyarendeles.com